6na Patinada de patins i patinets

Apunta’t en aquesta nova edició del proper diumenge dia 9 d’octubre
Patinada

6na Patinada de patins i patinets

Un any més arriba la popular patinada de patins i patinets de Malgrat de Mar.

Apunta’t en aquesta nova edició del proper diumenge dia 9 d’octubre, amb sortida a les 10:30h des del Parc de Can Campassol de Malgrat de Mar. Es durà a terme un recorregut per diferents carrers del poble. A l’arribada hi hauran inflables per als més menut, i a més, si vens amb quatre amics, podràs gaudir del torneig d’hoquei sala i fer el circuit de patinets que tenim preparat.

Apunta’t per només 2€ en tots aquells establiments que tinguin el cartell exposat o al pavelló municipal d’esports de l’avinguda Tarragona de Malgrat de Mar ( C.P. Malgrat). Regalem una samarreta per a tots els inscrits i al final de la patinada realitzarem un sorteig d’un patinet ”exposat al Planet Sport”

6na patinada patinets i patins

Inscripcions disponibles fins el proper 7 d’octubre.

Us hi esperem